Webwinkels met OpenCart

Steeds meer mensen winkelen online. Het aantal klanten dat via een laptop bestelt is groot, maar nog veel meer mensen bestellen tegenwoordig allerlei producten via hun smartphone of tablet. Gemak dient de mens. En niets is zo ontspannend als ‘s avonds even lekker online shoppen. Hebt u producten die u via een webwinkel wilt gaan verkopen? Dan kan BeeWebdesign u helpen met het opzetten van een webwinkel die u zelf eenvoudig kunt beheren. Wij gebruiken hiervoor de software van OpenCart.

Lay-out die past bij uw producten

Het voordeel van het werken met OpenCart is dat er veel mogelijkheden zijn om de webwinkel naar eigen wens in te delen. De lay-out van de webwinkel wordt bepaald door een template. Dat is een sjabloon, waarmee uw webwinkel de door u gewenste uitstraling krijgt. BeeWebdesign stelt dit vanaf het pakket “Uitgebreid” allemaal voor u in. Wij adviseren u over de indeling, doen voorstellen over hoe wij denken dat de pagina’s er het beste uitzien en maken op deze manier een professioneel ogende webwinkel voor u.

Persoonlijke service

Als de webwinkel eenmaal klaar is, leggen wij u uit hoe u (als u dat wenst) zelf nieuwe producten en categorieën aan kunt passen of toe kunt voegen. Wij vinden klantenservice, of eigenlijk liever gezegd persoonlijke service van groot belang. Nadat de webwinkel klaar is en u deze in gebruik heeft genomen komt u misschien nog dingen tegen die niet direct duidelijk zijn. Of u wilt een nieuwe betaalmethode toevoegen. Wij helpen u dan graag op weg met tips en kunnen achter de schermen meekijken en -helpen om de zaken waar u zelf niet uitkomt (of zelf geen zin in hebt) voor u op te lossen. Wij vinden het fijn om klanten te hebben, maar nog fijner om tevreden klanten te hebben, die wij altijd graag te woord staan.

SEO en optimalisatie voor zoekmachines

Bij het maken van uw nieuwe webwinkel in OpenCart houden we vanzelfsprekend ook rekening met SEO. SEO staat voor Search Engine Optimisation ofwel het optimaliseren van uw webwinkel voor de zoekmachines. De grootste zoekmachine is Google, dus houden we rekening met het zo goed mogelijk presenteren van uw OpenCart-webwinkel voor Google. Dit doen we door gebruik te maken van diverse technieken in OpenCart, zoals het toevoegen van bepaalde trefwoorden, de naamgeving van de pagina’s en categorieën en het schrijven van tekst die prettige leesbaar is voor de bezoeker van uw webwinkel. Daarnaast maken we de webwinkel ook geschikt voor gebruik op mobiele apparaten (zie de tekst onder het kopje “Mobiele apparaten”).

Waarom kiezen voor BeeWebdesign?

U vraagt zich misschien af, waarom zou ik kiezen voor BeeWebdesign? Dat kunnen we ons natuurlijk voorstellen, daarom volgen hieronder een paar redenen om voor ons te kiezen.

  • Klantvriendelijk: wij denken vanaf het begin tot het eind van het project, maar zeker ook ná de oplevering van de webwinkel graag met u mee. Wij zijn flexibel, geduldig en u kunt altijd bij ons terecht als u onverhoopt eens ergens niet uitkomt met uw webwinkel in OpenCart.
  • Betaalbaar: doordat wij geen duur kantoor of snelle auto’s hebben, houden wij de kosten laag en kunnen wij u een nieuwe OpenCart-webwinkel aanbieden tegen een scherp tarief.
  • Betrouwbaar: wij komen onze afspraken na en leveren de webwinkel precies zo op als u dat wenst. We zijn altijd helder in onze communicatie en afspraken en dat waarderen onze huidige klanten.

Mobiele apparaten

Uit diverse onderzoeken blijkt dat het gebruik van mobiele apparaten om online te shoppen en om via allerlei social media-kanalen in contact te blijven met vrienden en familie enorm stijgt. Instagram, Facebook, Pinterest, WhatsApp en noem alle apps waarmee men via berichten met elkaar communiceert maar op. Uw website of webwinkel moet daarom niet alleen op een laptop of computer goed werken, maar vooral ook op een smartphone of tablet. BeeWebdesign maakt daarom websites en webwinkels die juist op mobiele apparaten perfect weergegeven worden.

Tarieven voor een webwinkel met OpenCart

Hieronder staan onze tarieven voor het maken van uw OpenCart-webwinkel. Vanaf het pakket “Uitgebreid” installeren we voor uw ook een template. Een template is een sjabloon waarmee het standaard uiterlijk van OpenCart aangepast wordt om een eigen uitstraling aan uw webwinkel te geven.

Standaard

Een basis OpenCart-webwinkel
€ 499,-

Dit is ons basispakket. Wij installeren de nieuwste versie van OpenCart voor u en maken een startpagina en menu aan. Na een korte uitleg kunt u daarna zelf verder met het vullen van uw webwinkel.

Uitgebreid

OpenCart-webwinkel met template
€ 599,-

Dit pakket omvat het installeren van OpenCart en een template. Hiermee geven we uw webwinkel een eigen uiterlijk, afgestemd op uw wensen. We maken een startpagina en maximaal 4 extra pagina’s aan, met de daarbij behorende menustructuur.

Compleet

Compleet pakket met hosting
€ 699,-

Dit is ons meest gekozen pakket, waarin naast alle diensten uit het pakket “Uitgebreid” ook een jaar hosting, domeinregistratie en een SSL-certificaat zijn inbegrepen.

Vragen of bestellen?

Heeft u nog een vraag of wilt u een website of webwinkel bestellen? Neem dan contact op via ons formulier hieronder of bel direct met 06-27028768. Wij streven ernaar om uw vraag binnen 1 dag te beantwoorden.De velden met een * zijn verplicht. Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en voorwaarden van Google zijn van toepassing.

Alle op deze website genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw. Levering geschiedt volgens onze algemene voorwaarden. Voor het pakket “Compleet” gelden na 1 jaar de volgende jaarlijkse abonnementsprijzen: hosting à €69,95 (inclusief .nl-domeinnaam en SSL-certificaat), administratiekosten € 9,95. De genoemde bedragen zijn exclusief kosten voor andere domeinnamen en/of doorverwijzen van domeinnamen. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Menu