Websites met WordPress

Leuk dat u hier even uw licht komt opsteken om informatie te zoeken over websites met WordPress. BeeWebdesign maakt al enkele jaren websites met dit systeem. WordPress is een stukje software dat we op de server van uw hostingbedrijf installeren en waarmee wij (en later ook u zelf) aan de slag gaan met het bouwen van een prachtige website.

Flexibel en uitgebreid systeem

Het voordeel van het werken met WordPress is dat er veel mogelijkheden zijn om de website naar eigen wens in te delen. De lay-out van de website wordt bepaald door een template. Dat is een sjabloon, waarmee uw website de door u gewenste uitstraling krijgt. BeeWebdesign stelt dit vanaf het pakket “Uitgebreid” allemaal voor u in. Wij adviseren u over de indeling, doen voorstellen over hoe wij denken dat de pagina’s er het beste uitzien en maken op deze manier een professioneel ogende website voor u.

Persoonlijke service

Als de website eenmaal klaar is, leggen wij u uit hoe u (als u dat wenst) zelf inhoud en pagina’s aan kunt passen. Wij vinden klantenservice, of eigenlijk liever gezegd persoonlijke service van groot belang. Nadat de website klaar is en u deze in gebruik heeft genomen komt u misschien nog dingen tegen die niet direct duidelijk zijn. Wij helpen u dan graag op weg met tips en kunnen achter de schermen meekijken en -helpen om de zaken waar u zelf niet uitkomt (of zelf geen zin in hebt) voor u op te lossen. Wij vinden het fijn om klanten te hebben, maar nog fijner om tevreden klanten te hebben die wij altijd graag te woord staan.

SEO en optimalisatie voor zoekmachines

Bij het maken van uw nieuwe website in WordPress houden we vanzelfsprekend ook rekening met SEO. SEO staat voor Search Engine Optimisation ofwel het optimaliseren van uw website voor de zoekmachines. De grootste zoekmachine is Google, dus houden we rekening met het zo goed mogelijk presenteren van uw website voor Google. Dit doen we door gebruik te maken van diverse technieken in WordPress, door het gebruiken van bepaalde trefwoorden en het schrijven van tekst die prettige leesbaar is voor de bezoeker van uw website. Daarnaast maken we de website ook geschikt voor gebruik op mobiele apparaten (zie de tekst onder het kopje “Mobiele apparaten”).

Waarom kiezen voor BeeWebdesign?

U vraagt zich misschien af, waarom zou ik kiezen voor BeeWebdesign? Dat kunnen we ons natuurlijk voorstellen, daarom volgen hieronder een paar redenen om voor ons te kiezen.

  • Klantvriendelijk: wij denken vanaf het begin tot het eind van het project, maar zeker ook ná de oplevering van de website graag met u mee. Wij zijn flexibel, geduldig en u kunt altijd bij ons terecht als u onverhoopt eens ergens niet uitkomt met uw WordPress-website.
  • Betaalbaar: doordat wij geen duur kantoor of snelle auto’s hebben, houden wij de kosten laag en kunnen wij u een nieuwe WordPress-website aanbieden tegen een scherp tarief.
  • Betrouwbaar: wij komen onze afspraken na en leveren de website precies zo op als u dat wenst. We zijn altijd helder in onze communicatie en afspraken en dat waarderen onze huidige klanten.

Mobiele apparaten

Uit diverse onderzoeken blijkt dat het gebruik van mobiele apparaten om online te shoppen en om via allerlei social media-kanalen in contact te blijven met vrienden en familie enorm stijgt. Instagram, Facebook, Pinterest, WhatsApp en noem alle apps waarmee men via berichten met elkaar communiceert maar op. Uw website of webwinkel moet daarom niet alleen op een laptop of computer goed werken, maar vooral ook op een smartphone of tablet. BeeWebdesign maakt daarom websites en webwinkels die juist op mobiele apparaten perfect weergegeven worden.

Tarieven voor een website met WordPress

Hieronder staan onze tarieven voor het maken van uw WordPress-website. Vanaf het pakket “Uitgebreid” installeren we voor uw ook een template. Een template is een sjabloon waarmee het standaard uiterlijk van WordPress aangepast wordt om een eigen uitstraling aan uw website te geven.

Standaard

Een basis WordPress-website
€ 399,-

Dit is ons basispakket. Wij installeren de nieuwste versie van WordPress voor u en maken een startpagina en menu aan. Na een korte uitleg kunt u daarna zelf verder met het vullen van uw website.

Uitgebreid

WordPress-website met template
€ 499,-

Dit pakket omvat het installeren van WordPress en een template. Hiermee geven we uw website een eigen uiterlijk, afgestemd op uw wensen. We maken een startpagina en maximaal 4 extra pagina’s aan, met de daarbij behorende menustructuur.

Compleet

Compleet pakket met hosting
€ 599,-

Dit is ons meest gekozen pakket, waarin naast alle diensten uit het pakket “Uitgebreid” ook een jaar hosting, domeinregistratie en een SSL-certificaat zijn inbegrepen.

Vragen of bestellen?

Heeft u nog een vraag of wilt u een website of webwinkel bestellen? Neem dan contact op via ons formulier hieronder of bel direct met 06-27028768. Wij streven ernaar om uw vraag binnen 1 dag te beantwoorden.De velden met een * zijn verplicht. Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en voorwaarden van Google zijn van toepassing.

Alle op deze website genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw. Levering geschiedt volgens onze algemene voorwaarden. Voor het pakket “Compleet” gelden na 1 jaar de volgende jaarlijkse abonnementsprijzen: hosting à €69,95 (inclusief .nl-domeinnaam en SSL-certificaat), administratiekosten € 9,95. De genoemde bedragen zijn exclusief kosten voor andere domeinnamen en/of doorverwijzen van domeinnamen. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Menu